Ekonomiansvarig

Arbetsbeskrivning

Som Didicis ekonomiansvarig kommer du vara ansvarig för att bokföra och redovisa Didicis ekonomi löpande under verksamhetsåret.  Ansvaret inkluderar hantering av kvitton, fakturor, avstämning mot bankkonto och framtagandet av ekonomiska rapporter samt nyckeltal. Rollen innebär även att nyfiket granska alternativa lösningar för smartare betal- och redovisningssätt.

Därefter inleds en kortare upplärningsperiod av Didicis ekonomiansvarige där du sedan kommer att få ta stort eget ansvar. Du kommer fortsatt få arbeta parallellt med Didicis ekonomiansvarige för att successivt ta över ansvaret.

Det viktigaste är att man i rollen som ekonomiansvarig har ett intresse för ekonomi och redovisning. Man ska ha lätt för att följa månadsmässiga rutiner där bokföring samt utbetalning av eventuella utgifter sker.

Rollen kommer tidmässigt omfatta 10 h / vecka – flexibla arbetstider

Genuin utveckling i Didici

För oss är det viktigt att alla vi kommer i kontakt med ges möjligheter att bli sitt bästa jag. Din resa hos Didici kommer att inledas med en gedigen introduktionsutbildning där du lär känna vilka vi är, hur vi jobbar och vad som är viktigt för oss. Du kommer få professionellt verktyg och processer för utveckling av dig som person, teammedlem och entreprenör.

Vi söker dig som:

  • Är noggrann och strukturerad och lösningsorienterad
  • Tidigare har arbetat självständigt och tagit stort ansvar
  • Har lätt att lära sig nya IT och ekonomisystem
  • Har ett intresse av att lära sig mer om finansiella verktyg, redovisning och bokföring
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har god analytisk förmåga
  • Har en utbildning inom ekonomi

 

Är du nyfiken på rollen och har frågor eller vill ansöka kontakta Niels Bailleul på niels@didici.se eller 070 436 01 37. Ansöker gör du genom att skicka en kortare personlig presentation om vem du är och vad du kan bidra med på max en halv A4 samt ditt CV till niels@didici.se.