Intraprenör

Arbetsbeskrivning

Vill du lära dig mer om socialt entreprenörskap och innovation? Får du en kick av att få unga människor att träna upp sitt ledarskap, självförtroende och empati för andra? Vill du vara med och skapa framtidens skola – på riktigt?

Vi brinner för att frigöra eleven som en resurs för lärandet i skolan, från en roll som konsument till producent, och göra Sverige till en utbildningsmässig förebildsnation igen. Detta är en väl spänd båge där vi behöver vara många olika personer med flera olika styrkor. Vi kan inte på förhand säga vilka specifika roller som kommer föra oss igenom denna resa – vi är därför öppna för vad just ditt bidrag skulle kunna vara! Det viktigaste är att det finns ett brinnande intresse och passion för att vilja vara med på resan – den specifika rollen skapar vi när vi träffas.

Rollen kommer tidmässigt omfatta så många h / vecka du vill – flexibla arbetstider

Genuin utveckling i Didici

För oss är det viktigt att alla vi kommer i kontakt med ges möjligheter att bli sitt bästa jag. Din resa hos Didici kommer att inledas med en gedigen introduktionsutbildning där du lär känna vilka vi är, hur vi jobbar och vad som är viktigt för oss. Du kommer få professionellt verktyg och processer för utveckling av dig som person, teammedlem och entreprenör.

Detta söker vi hos dig:

– Älskar att lära sig och agera på nya idéer

– Är positiv och har en stor framåtanda

– Har erfarenhet av att arbeta i team och trivs med att ta stort ansvar

 

Låt oss veta vad du kan bidra med!

Kontakt

Är du nyfiken på rollen och har frågor eller vill ansöka kontakta Johan Fredriksson på johan@didici.se eller 0738000428. Ansöker gör du genom att skicka en kortare personlig presentation om vem du är och vad du kan bidra med på max en halv A4 samt ditt CV till johan@didici.se.