Join Team Didici

 

keep-calm-and-join-didici-3

Vill du vara med och skapa framtidens skola?

Didici har under det senaste året nått flera stora framgångar. Vi har växt till att nå ut till ett 100-tal ungdomar varje vecka, byggt upp ett starkt varumärke som attraherar fler och fler skolor och samarbetspartners och våra metoder bär legitimitet med sig där kronan på verket är en publikation i en internationellt vetenskaplig tidskrift.

Nu till hösten tar vi in minst 3 personer som vill engagera sig på en ideell basis utöver sina studier eller andra jobb ca 5-15 timmar i veckan beroende på roll. Vissa perioder är arbetsbelastningen mer intensiv medan det under andra perioder är betydligt lugnare. Detta kan till viss del utformas utifrån våra teammedlemmars egna önskemål. Hela teamet samlas på tisdagskvällar efter arbetstid och du som söker måste kunna medverka vid majoriteten av dessa tillfällen.

Vilka är vi?

Vårt team består av unga drivna personer med stor vilja att göra livet bättre för alla som går i skolan. Vi brinner för att skapa och för att utvecklas personligen men också att utveckla Didici som organisation. Vi är ett tvärvetenskapligt team med personer med olika bakgrund och som har olika styrkor. Tillsammans kompletterar vi varandra och hjälper varandra att agera på nya idéer. Det är viktigt för oss att vi finner glädje och är äkta i oss själva i det vi gör och i hur vi gör det.

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba i en entreprenöriell miljö och som trivs med att ta egna initiativ. Du kommer inte att jobba för oss, du kommer att jobba med oss. Det innebär att du ska vilja vara med och påverka och bidra med idéer som kan förbättra verksamheten och därigenom bidra till att fler elever utvecklas till sina bästa jag. Oavsett vilken roll du är intresserad av söker vi dig som är flexibel, ansvarsfull, positiv och framåt. Du ska vilja engagera sig långsiktigt (i minst ett år), vara baserad i Malmö/Lund med omnejd och kunna avsätta tid för att arbeta tillsammans med övriga i teamet minst en gång i veckan på dags- eller kvällstid.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en modern, prisbelönad och snabbväxande organisation där alla räknas. Du får kunskaper och erfarenheter som är helt unika. Är du intresserad av personlig utveckling, att jobba med lärande och skolutveckling eller starta upp eller driva en startup i framtiden? Då är Didici en bra språngbräda. Viktigast är ändå att vi erbjuder dig en möjlighet att göra skillnad för unga människor och det svenska utbildningssystemet – på riktigt!

 

Genuin utveckling i Didici

För oss är det viktigt att alla vi kommer i kontakt med ges möjligheter att bli sitt bästa jag. Din resa hos Didici kommer att inledas med en gedigen introduktionsutbildning där du lär känna vilka vi är, hur vi jobbar och vad som är viktigt för oss. Du kommer få professionellt verktyg och processer för utveckling av dig som person, teammedlem och entreprenör.

 

Just nu söker vi en kommunikatör, en ekonomiassistent, en IT-ansvarig och intraprenörer. Klicka in för att läsa mer om rollerna.

Ansök genom att skicka en kortare personlig presentation om vem du är och vad du kan bidra med på max en halv A4 samt ditt CV till johan@didici.se.

Vi ser fram emot din ansökan!